Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Programa d’actes Fira de l’Empelt
  on 06/10/2021

  Llobera, 9 i 10 d’octubre de 2021 Durant el cap de setmana 9 i 10 d’octubre tindrà lloc la setena L'entrada Programa d’actes Fira de l’Empelt ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Jornades Europees de Patrimoni
  on 06/10/2021

  Un any més, Catalunya celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea L'entrada Jornades Europees de Patrimoni ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • El Solsonès participarà, per primera vegada, al Festival de Senderisme dels Pirineus
  on 16/09/2021

  El Solsonès serà present al Festival de Senderisme dels Pirineus els propers 18 i 19 de setembre, i entra a L'entrada El Solsonès participarà, per primera vegada, al Festival de Senderisme dels Pirineus ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Festa Major de Solsona – del 7 a l’11 de setembre
  on 26/08/2021

  Festa Major de Solsona Del 7 al 10 de setembre Programació Dimarts 7 de setembre Matí A 2/4 d’11 a L'entrada Festa Major de Solsona – del 7 a l’11 de setembre ha aparegut primer a Turisme Solsonès.