Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda juliol i agost
  on 04/07/2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats del mes de juliol i d’agost: AGENDA SOLSONÈS actualitzada 12/07/2024 CANALS AGENDA SOLSONÈS També podeu seguir les L'entrada Agenda juliol i agost ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Revetlla de Sant Joan al Solsonès
  on 19/06/2024

    Celebra la revetlla de Sant Joan al Solsonès! A continuació et detallem les activitats previstes per poder celebrar la L'entrada Revetlla de Sant Joan al Solsonès ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda juny 2024
  on 31/05/2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats del mes de juny: AGENDA SOLSONÈS 27.06.2024 NOUS CANALS AGENDA SOLSONÈS També podeu seguir les novetat de L'entrada Agenda juny 2024 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Benvinguts a Pagès al Solsonès torna els propers 1 i 2 de juny
  on 22/05/2024

  En l’edició d’enguany es podran visitar tres experiències diferents El Solsonès es prepara per celebrar una nova edició de “La L'entrada Benvinguts a Pagès al Solsonès torna els propers 1 i 2 de juny ha aparegut primer a Turisme Solsonès.