Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Fira del Drap Piteu 2021
  on 14/07/2021

  Fira del Drap Piteu 2021 Sant Llorenç de Morunys, 24 i 25 de juliol Programa d’actes El mercat medieval i L'entrada Fira del Drap Piteu 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Donem la benvinguda al Pop!
  on 09/07/2021

  Actes de presentació del Pop Us presentem el programa de la jornada de presentació del Pop. El proper 17 de L'entrada Donem la benvinguda al Pop! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Solsona, dona la nota
  on 09/07/2021

  Aquest estiu ‘Solsona dona la nota’ amb una trentena d’actuacions musicals Bona part de les convocatòries són d’entrada lliure Diversitat L'entrada Solsona, dona la nota ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Fira de Sant Isidre de Solsona 2021
  on 26/05/2021

  Solsona, 29 i 30 de maig de 2021 Programa d’actes de la Fira Durant els dos dies de la Fira L'entrada Fira de Sant Isidre de Solsona 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.