Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda activitats del Solsonès – actualitzada 26 de maig 2023
  on 19/05/2023

  Agenda d’activitats del cap de setmana del 26 al 28 de maig i durant les properes setmanes. Descarregar agenda: Activitats L'entrada Agenda activitats del Solsonès – actualitzada 26 de maig 2023 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa Fira de Sant Isidre de Solsona
  on 08/05/2023

  70a Fira de Sant Isidre Solsona, 13 i 14 de maig de 2023 Descarregar programa d’actes de la 70a Fira L'entrada Programa Fira de Sant Isidre de Solsona ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda activitats del Solsonès – actualitzada 5 de maig 2023
  on 05/05/2023

  Agenda d’activitats del 5 al 12 de maig i durant les properes setmanes Descarregar agenda: Activitats Solsonès 05.05.2023   L'entrada Agenda activitats del Solsonès – actualitzada 5 de maig 2023 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa de la Fira de Sant Ponç de Prades
  on 28/04/2023

  Fira de Sant Ponç de Prades de la Molsosa Prades de la Molsosa, 7 de maig Programa d’actes previstos De L'entrada Programa de la Fira de Sant Ponç de Prades ha aparegut primer a Turisme Solsonès.