Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Agenda abril
  on 05/04/2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats d’abril: AGENDA SOLSONÈS 19.04.2024  NOUS CANALS AGENDA SOLSONÈS També podeu seguir les novetat de l’Agenda Solsonès als L'entrada Agenda abril ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Caramelles 2024
  on 28/03/2024

  Quines Caramelles es fan al Solsonès aquest 2024? Aquest any podràs veure cantar i/o ballar les caramelles a 5 municipis L'entrada Caramelles 2024 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda març
  on 29/02/2024

  Descarrega’t l’agenda d’activitats de març: AGENDA SOLSONÈS 28.03.2024 NOUS CANALS AGENDA SOLSONÈS També podeu seguir les novetat de l’Agenda Solsonès L'entrada Agenda març ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa Fira de Trumfo i la Tòfona de Catalunya
  on 29/02/2024

  Solsona, 2 i 3 de març de 2024 Descarregar programa 20a Fira del Trumfo i la Tòfona 2024 Descarregar cartell Festa del L'entrada Programa Fira de Trumfo i la Tòfona de Catalunya ha aparegut primer a Turisme Solsonès.