Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies - Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Programa d’actes del Mercat del Trumfo i la Sal
  on 13/11/2023

  VIII Mercat del Trumfo i la Sal d’Odèn Salí de Cambrils, 19 de novembre de 2023 Programa Mercat del Trumfo L'entrada Programa d’actes del Mercat del Trumfo i la Sal ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Tardor cultural a Llobera
  on 09/11/2023

  Activitats novembre – desembre 2023 Durant els mesos de novembre i desembre podreu gaudir d’una àmplia programació d’actes per a L'entrada Tardor cultural a Llobera ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda novembre
  on 03/11/2023

  En aquest enllaç us podeu descarregar l’agenda d’activitats previstes per aquest mes de novembre/desembre: AGENDA 24.11.2023 Aquest mes destaquen les L'entrada Agenda novembre ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Activitats previstes per aquest cap de setmana i els propers dies – Actualitzada: 11.11.2023
  on 29/09/2023

  En aquest enllaç us podeu descarregar l’agenda d’activitats previstes: AGENDA 11.11.2023 I aquí teniu cartells d’algunes activitats que es fan: L'entrada Activitats previstes per aquest cap de setmana i els propers dies – Actualitzada: 11.11.2023 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.