Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Descarrega’t l’agenda d’agost!
  on 29/07/2022

  Agenda d’activitats d’agost al Solsonès Aquest mes d’agost el Solsonès es vesteix de festa i s’omple de música i també L'entrada Descarrega’t l’agenda d’agost! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • IV Fira del drap piteu – programa d’actes
  on 28/07/2022

  Sant Llorenç de Morunys, 30 i 31 de juliol de 2022 Programa d’actes de la Fira del Drap Piteu Dissabte, L'entrada IV Fira del drap piteu – programa d’actes ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Solsona dona la nota 2022
  on 06/07/2022

  Solsona dona la nota Estiu 2022 A l’estiu Solsona es converteix en una fàbrica musical. El divendres 8 de juliol L'entrada Solsona dona la nota 2022 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Trobada de Gegants a Solsona – 9 de juliol
  on 06/07/2022

  Trobada de Gegants a Solsona La Colla Gegantera del Carnaval de Solsona organitza la XII Trobada de Gegants que tindrà L'entrada Trobada de Gegants a Solsona – 9 de juliol ha aparegut primer a Turisme Solsonès.