Què fer

Estem ubicats en una comarca on es pot gaudir de moltes activitats esportives i culturals per a tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 km, plena d’història i tradicions: la Catedral, les restes de les antigues muralles medievals i el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca pots visitar: Sant Llorenç de Morunys, amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls i la bonica Vall de Lord; La Coma i la Pedra, amb el naixement del riu Cardener i la font Puda; El Miracle, amb el santuari benedictí, el preciós altar barroc i el centre d’interpretació; Olius, amb el cementiri modernista i la cripta Preromànica i, Cambrils, amb Les Salines.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Arriba la 5a edició del Festival Espurnes Barroques al Solsonès!
  on 02/05/2022

  Arriba la 5a. edició del Festival Espurnes Barroques El Festival Espurnes Barroques arriba a la seva cinquena edició i s’han L'entrada Arriba la 5a edició del Festival Espurnes Barroques al Solsonès! ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Programa d’actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona
  on 28/04/2022

  Fira de Sant Isidre de Solsona 14 i 15 de maig de 2022 Programa d’actes Fira de Sant Isidre Solsona. L'entrada Programa d’actes de la Fira de Sant Isidre de Solsona ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Agenda setmana Santa 2022
  on 14/04/2022

  Agenda d’activitats del 15 al 18 d’abril Descarregar agenda: Activitats Solsonès – 12.4.22   L'entrada Agenda setmana Santa 2022 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Visites guiades de natura i senderisme
  on 04/04/2022

  Visites guiades de natura i senderisme Sent, observa, toca i olora la primavera Arriba la primavera i Sàmara Natura dona L'entrada Visites guiades de natura i senderisme ha aparegut primer a Turisme Solsonès.