Què fer

Estem ubicats en una comarca on podem gaudir de moltes activitats esportives i culturals per tota la família, sense oblidar que la característica principal és la tranquil·litat de la zona.

 

Molt a prop de casa pots anar a buscar bolets, banyar-te al riu, practicar el senderisme i la BTT.

 

La ciutat més propera és Solsona, a 12 Km.,plena de historia i tradicions: la catedral, les restes de les antigues muralles medievals, el Museu Diocesà i Comarcal.

 

A la comarca: St. Llorenç de Morunys amb el seu altar barroc de la Verge dels Colls, la bonica Vall de Lord. La Coma i la Pedra amb el naixement del riu Cardener, la font Puda. El Miracle, santuari benedictí amb un preciós altar barroc i centre d’interpretació . El cementiri modernista i la cripta Preromànica a Olius. Les Salines a Cambrils.

 

Tot això envoltat de bonics paisatges i bona gastronomia.

Notícies – Turisme Solsonès El destí dels teus millors records / portal de turisme del Solsonès

 • Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya
  on February 24, 2021

  La Trumferia substituirà el mercat de la Fira del Trumfo i la Tòfona L’organització instal·larà el punt de venda de L'entrada Fira del Trumfo i la Tòfona de Catalunya ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • CONCURS FOTOGRÀFIC “EL SOLSONÈS” 2021
  on January 18, 2021

  ERMITES, ESGLÉSIES I SANTUARIS SÓN EL MOTIU DEL DESÈ CONCURS DE FOTOGRAFIA “EL SOLSONÈS” Cada autor podrà presentar un màxim L'entrada CONCURS FOTOGRÀFIC “EL SOLSONÈS” 2021 ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Comunicat Oficina de Turisme del Solsonès
  on January 5, 2021

  Comunicat Oficina de Turisme del Solsonès Davant les noves mesures de prevenció per frenar la COVID-19 anunciades i les noves L'entrada Comunicat Oficina de Turisme del Solsonès ha aparegut primer a Turisme Solsonès.

 • Concursos de la Fira del Tió XXL
  on December 2, 2020

  Els concursos de la Fira del Tió XXL Bases dels concursos Què han cagat els tions de la UBIC? En L'entrada Concursos de la Fira del Tió XXL ha aparegut primer a Turisme Solsonès.